Tröjmärket Happitude

mihi.se Tröjmärket Happitude

Happitude gör dig unik

Nu finns det ett nytt tröjmärke vid namn Happitude som du kommer vara helt unik i. Det är en sweatshirt som finns i många olika färger. Den gör även din outfit personlig. På vänstra sidan lite snett ovanför bröstet finns det en text i kursiv stil där det står girl power.

Bild från happitude.se

Just för dig

Är just du sugen på att kanske uppgradera din garderob med lite nytt och fräscht inför våren? Isåfall är tröjmärket Happitude det rätta för dig. Den gör dig helt unik och passar alla oberoende vad man väljer att ha till. Den finns som sagt i många olika färger och kommer bli din nya personliga tröja.

Om märket Happitude

Det var för endast några veckor sedan som bloggaren Josefin Dahlberg gick ut med att hon tillsammans med nyheter-24 gruppen lanserade tröjmärket Happitude. Med tanke på att det är en bloggare med bra stil som har lanserat tröjan så är det definitivt något trendigt och något för de modeintresserade. Josefin Dahlberg säger själv att detta är en tröja för dig som vill sticka ut. Hon berättar även för Modette som är en blogg att hon vill ta tag om trenden ”custom made”. Det är just den trenden som dessa tröjor tillhör. Josefin har blivit väldigt populär bland unga tjejer på den senaste tiden och följs av många läsare. Hon kom på just namnet Happitude av en ren slump när hon läste fel på en reklam i tunnelbanan. Josefin berättar att hon kände direkt vilket bra ord det var och att hon måste använda det till något. Sedan efter ett tag kopplade hon ihop ordet Happitude med tröjmärket som hon nu står bakom. Happitude står för en happy attitude, det vill säga en glad och positiv attityd och utstrålning. Hon vill att man ska göra det man tycker är kul och där med sprida positiv energi. Josefin har även gjort fler tröjor och på en av dem står det girl power, på de andra står det dream big, fuck it och Smile.

Custom made

Trenden custom made har under de senaste åren växt och blivit stort inom unga tjejer. Allt som går att göra ”custom made” är en populär sak som går hem hos de flesta. Exempel på detta är mobilskal, patches på jackor samt skriva budskap och citat på tröjor. De på nyheter 24 har tagit tag i den trenden och gjort det möjligt att deras kunder kan göra deras personliga tröjor. Man kan alltså välja hur trycket på tröjan ska vara, om det ska vara ett citat, broderi, bild eller liknande. De säger själva att det är som ett sätt att skapa sin egna musik eller skriva sin egna bok. Nyheter 24 har fått flera hundra beställningar på att tillverka och skapa sin egna och personliga tröja. Josefin Dahlberg som gjorde en tröja där tycker att man ska skapa sitt eget statement med sin tröja. Hon berättar i en intervju att hon tycker man ska skriva något man vill förmedla eller något som gör en själv och andra runt om kring glada.